Sauerbraten
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Sauerbraten. Ten bezmleczny przepis serwuje 14 i kosztuje $2.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 9g tłuszczu i w sumie 305 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 101 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś konfitury ze śliwek, ocet, gingersnaps i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 64%. Podobne przepisy to Sauerbraten, Sauerbraten, oraz Sauerbraten.
Instrukcje
Umieść łyżki pieprzu i ziela angielskiego w płóciennej torbie; zmiażdżyć.
Wymieszać z solą; natrzeć pieczeń. Odłóż na bok. W dużym holenderskim piekarniku gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjmij do ręczników papierowych łyżką cedzakową.
Na tej samej patelni brązowa pieczeń w kroplach, na średnim ogniu, ze wszystkich stron.
Dodaj ocet, wodę, całe ziarna pieprzu, całe ziele angielskie, cebulę, liście laurowe i zarezerwowany boczek; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny. Dodaj przetwory i gingersnaps; gotuj 1 godzinę dłużej lub do miękkości mięsa.
Schłodź pieczeń przez noc w płynie do gotowania. Odtłuść tłuszcz.
Podgrzej pieczeń powoli w płynie do gotowania, aż zostanie podgrzana, około 1 godziny.
Usuń pieczeń i utrzymuj ciepło. Odcedź płyn do gotowania; włóż 3-1/2 filiżanki na patelnię.
Połącz bulion i mąkę; wymieszać z płynem do gotowania. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień, gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia i bąbelkowania. Pieczeń w plasterkach; podawać z sosem.