Ciasto Z Musem Czekoladowym Mrożonym
Mrożony mus czekoladowy ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 687 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto pie crust, cukier cukierniczy, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mus Czekoladowy Mrożony, Ciasto Z Musem Czekoladowym Mrożonym, oraz Mrożony Mus Czekoladowy Kwadraty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 9-calowy pie płyta z ciasta ciasto crust; zacisnąć krawędzie zgodnie z życzeniem. Otwory w dolnej części skorupy ciasta.
Piec w piekarniku 11 minut, lub do złotego koloru.
Połącz chipsy czekoladowe, mleko i Likier czekoladowy w średnim rondlu na średnim ogniu. Gotować, mieszając, aż będzie gładka, około 1 minuty.
Wymieszać w ekstrakcie z wanilii.
Niech sos czekoladowy ostygnie.
W misce wymieszać cukier i śmietanę. Ubij mikserem, aby uzyskać bitą śmietanę. Delikatnie złożyć około 1 szklankę bitej śmietany do schłodzonego sosu czekoladowego. Delikatnie złóż pozostałą bitą śmietanę w dwóch do trzech kolejnych partiach.
Wlać mieszaninę musu do skorupy ciasta.
Na wierzch ciasta dodać czekoladowe chipsy. Przykryć folią i zamrozić na kilka godzin lub na noc.