Ciasto Z Kremem Cytrynowym
Ciasto z kremem cytrynowym wymaga ok. 4 godziny od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 392 kalorie, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skrobię kukurydzianą, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło; Dopasuj do 9-calowej płytki ciasta pokrytej sprayem do gotowania. Wchodzisz krawędzie pod, i flet.
Piec piecrust zgodnie ze wskazówkami opakowania. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Połączyć cukier, 2 1/2 łyżeczki skórki i kolejne 4 składniki (przez jajka) w dużej misce, dobrze mieszając.
Mleko i ser Połącz w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotuj, aż mieszanina osiągnie 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować). Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny cukru, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny mleka do patelni, i gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż gęsty i bąbelkowy, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem.
Umieść patelnię w dużej misce wypełnionej lodem na 10 minut lub do czasu, aż mieszanina ostygnie do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu. Wypełnienie łyżką do przygotowanej skórki, a powierzchnię wypełnienia przykryć folią. Schłodzić przez 3 godziny lub aż zestaw, i zdjąć folię.
Ubitą polewę równomiernie rozprowadzić na schłodzonym cieście i posypać pozostałą 1/2 łyżeczki skórki cytrynowej.