Cebula, daktyle i Brie Crostini
Cebula, Data i Brie Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól, cukier, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Brie I Czerwona Papryka Crostini, Gruszka i Brie Crostini, oraz Indyk Brie Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż chleb w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Broil 2 minut z każdej strony lub do tosty.
Niższa temperatura piekarnika do 30
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i kolejne 4 składniki (przez czosnek); gotować 10 minut lub aż cebula będzie przezroczysta, często mieszając. Zwiększ ciepło do średniej wysokości; smażyć 4 minuty lub aż cebula zacznie brązowieć.
Dodać cukier; podsmażyć 2 protokół. Wymieszać z octem i Worcestershire; usunąć z ognia.
Dodać daktyle i ser; mieszać aż do połączenia.
Top każdy tost z około 2 łyżeczki mieszanki cebuli.
Piec w 300 przez 4 minuty lub do rozpuszczenia sera.