Ciasto Z Kremem Bananowym
Ciasto z kremem bananowym wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz do 3 banany, wiórki czekoladowe, ciężki krem, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.
Instrukcje
Umieść ciasto piecrust w 9-calowym talerzu ciasta. Wyłóż ciasto z ciasta, a następnie nakłuj ciasto kilka razy widelcem. Przechowywać w lodówce przez 10 minut. Wyłożyć ciasto folią, ściśle dopasowując je do krawędzi i do boku. Napełnij ciężarami ciasta lub niegotowanym ryżem i piecz 15 minut w temperaturze 400 F.
Zdjąć folię i masy ciasto i piec dodatkowe 10 minut lub do złotego.
Odstawić do ostygnięcia. Spód skorupki ciasta wyłożyć bananami. Łyżka budyniu nad bananami i gładkie do pokrycia.
Na wierzchu rozprowadzić warstwę bitej śmietany i udekorować wiórkami czekoladowymi.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do czasu potrzebnego, przez maksymalnie 2 godziny.