Ciasto Z Cukrem Pudrem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z cukrem pudrem. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Ten przepis służy 16. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka ekstraktu waniliowego, cukier puder, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pączki dyniowe z polewą z cukru pudru i przyprawionymi otworami na pączki z cukru, Pączki Z Cukrem Pudrem, oraz Cukier Puder Donettes.
Instrukcje
Ubij masło w dużej misce z mikserem, aż będzie kremowe. Powoli dodawać cukier puder, ubijając, aż mieszanina będzie lekka i puszysta. Beat w jajkach, jeden po drugim, bicie dobrze po każdym dodatku. Beat in vanilla. Stopniowo ubić mąkę do śmietany mieszaniny.
Mocno masło i mąka 10-in. (12-cup) zwykły lub dekoracyjny rurka patelni; dodać migdały, a następnie pochylenie patelni do płaszcza wewnątrz z orzechami. Zeskrobać ciasto na patelnię i gładką górę.
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 1/2 godziny.
Ostudzić w patelni na stojaku 5 minut, a następnie uruchomić nóż wokół krawędzi rurki poluzować ciasto. Skręcić na stojaku i ostudzić co najmniej 1 godzinę.
Podawać lekko ciepłe lub w temperaturze pokojowej, pokroić w cienkie plasterki.
Do 2 dni, szczelne w temperaturze pokojowej.