Ciasto Z Cukinią
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 272 kalorie, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, czosnek w proszku, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brunch Idea, My Way-Une idée de brunch à ma façon, Ciasto Wiśniowe, oraz Placek Maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni, podsmażyć cukinię i cebulę na maśle do miękkości, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić. Wymieszać jajka, ser, natkę pietruszki, sól, pieprz, czosnek w proszku i bazylia. Oddziel rolki półksiężyca i naciśnij na nasmarowane 10-in. Pie płyta do postaci skorupy.
Posmaruj skórkę musztardą. Łyżka mieszanki cukinii do skorupy.
Piec w temperaturze 375° przez 10 minut. Przykryć luźno folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Piec kolejne 10 minut lub aż nóż włożony w pobliżu centrum wyjdzie czysty.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.