Ciasto wiśniowe z kratką
Ciasto wiśniowe z kraty Top jest bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 125 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz gotową skórkę z ciasta, nadzienie z ciasta wiśniowego, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krata-top Cherry Pie, Ciasto Żurawinowo-Wiśniowe, oraz Placek Wiśniowy w kratkę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużej misce, połączyć nadzienie cherry pie, mieszane jagody i kirsch. Odstawić.
Delikatnie rozłóż dolną skórkę na potrawę z mąki.
Wlać nadzienie jagodowe do unbaked crust. Używając patelni do ciasta jako przewodnika, Wytnij okrąg dla górnej skorupy z arkusza skorupy ciasta. Użyj kraty cutter stworzyć wzór, i obficie mąki każdy kawałek tak, że kawałki kraty nie przyklejają. Top pie z kraty paski i flet krawędzi ciasta z widelcem.
Wierzchnią skórkę posmarować ubitym jajkiem i lekko posypać cukrem.
Piec przez 40 minut, lub aż pojawi się bulgotanie w środku ciasta. Przykryć ciasto folią aluminiową w połowie pieczenia.
Odstawić na 20 minut przed podaniem.