Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 1014 kalorii. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 181 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mżawkę, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Warstwowe Mocha, Ciasto Warstwowe Mocha, oraz Ciasto Warstwowe Mocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
My Vegan Mocha
Składniki, których będziesz potrzebować
Mocha
2
Ciasto warstwowe wilgotne, zaparzone kawą, orzechowo-cynamonowe ciasto z kremowym, marzycielskim lukrem kokosowo-waniliowym i niechlujnym czarno-białym zygzakiem roztopionej gorzkiej czekolady. Nazwij to "Mokka latte", którą możesz pokroić i pożreć widelcem. Spragnij tego kęsa-i zrób to dla siebie!..Najśmieszniejsze w pieczeniu nowego przepisu na ciasto jest to, że zwykle zrobię to, zmrożę, zrobię sesję zdjęciową, a potem już wszystko zostało zrobione .. sprawdź smak. Ostatni. Więc zaryzykuję-co-jeśli-to-smakuje-ohydnie-i-muszę-zacząć-od nowa?Cóż, dzięki Bogu, smaki i Tekstura spełniły moje oczekiwania. Mniam.To ciasto to deser inspirowany mocha. Ciasto wypełnione kawą, w komplecie z białym lukrem inspirowanym latte. Wanilia, czekolada , kawa + ciepły cynamon, powiew tropikalnego kokosa i orzechowe orzeszki pekan dla tekstury.Lukier z oleju kokosowego rozpływa się w ustach, gdy wybuch bogatej czekolady miesza się z gorzką kawą i słodkim cynamonem i kokosem.Mocha. Tort. Sesja zdjęciowa..Kokosowo-lukierowe ciasto orzechowo-kawowe..Śliczne, kremowo białe wiry lukru..Sos z ciemnej czekolady-cały roztopiony-gotowy do wylania na schłodzone ciasto matowe..
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
Gorzka Czekolada
Olej Kokosowy
Posypka W Kształcie Serca
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Posypka W Kształcie Serca
Miód Cytrusowy
Mocha
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
3
Mżnij..Więcej czekolady. Czekoladowe chipsy też..Pokroić i podać..Choco-coffee .. mocha dreaminess!..Tak, to jest 100% wegańskie..Ciasto Kawowe. Uwielbiam to ciasto-zdecydowanie wnosi nowe znaczenie do frazy receptury " coffee cake."To ciasto czekoladowe, kawowe, Kokosowe, orzechowe, cynamonowe, waniliowe..Jestem (w końcu) Instagram-ing! To było tak piękne, że postanowiłem zrobić to moje pierwsze zdjęcie na Instagramie.Jeszcze trochę sosu czekoladowego..Wegańska Mokka
Wymieszaj suche składniki w dużej misce. Złożyć mokre składniki. Dobrze zmiksować-w razie potrzeby lekko ubić mikserem ręcznym. Wchodzisz w Pekan. To ciasto jest na mokrej stronie-pekan i Nasiona chia chłonąć dużo wilgoci podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Chia
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Do patelni masz dwie opcje. Możesz zrobić to, co ja-czyli upiec jedno grube ciasto w okrągłym szklanym naczyniu na ciasto 9", a następnie po ugotowaniu ciasto ostygnie (w lodówce) pokroić na dwie warstwy. Lub Opcja # 2 :możesz użyć dwóch patelni do ciast i piec cieńsze warstwy osobno. Jednak w rzeczywistości lubiłem gotować tylko jedno ciasto, ponieważ utrzymywało warstwy bardzo wilgotne. Plus mniej sprzątania.
Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia - następnie wstawić do lodówki, aby ostygło. Zrobiłem to w noc przed matowe ciasto-dwa dni procesu, aby to ciasto. Jeśli robi tego samego dnia, ciasto powinno schłodzić się w ciągu kilku godzin.
12
Kiedy jesteś gotowy na mróz i służyć ciasto, ubić lukier z mikserem ręcznym. Chcesz, aby twój olej kokosowy miał temperaturę pokojową-ale nie stopił się. Wystarczająco jedwabisty, aby wyjąć z pojemnika łyżką. Pozwól wegańskie serek śmietankowy (Jeśli za pomocą) do ogrzania do temperatury pokojowej zbyt tak, że nie utwardza olej kokosowy podczas mieszania. Wymieszać olej kokosowy z cukrem i powoli dodawać do mleka bezmlecznego + wegański serek + sól + wanilia. Zmiksować na jedwabiście gładką i puszystą masę. Ale nie nad pokonać lukier lub zaczniesz topić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wegański Serek śmietankowy
Substytut Mleka
Olej Kokosowy
1 Rożek Cukru Lodowego
Miód Cytrusowy
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
13
Wyjmij schłodzone ciasto z lodówki - jeśli upiekłeś jedno ciasto jak ja, pokrój na dwie cienkie warstwy (użyłam noża do chleba.) Start lukier. Jak lukier uderza schłodzone ciasto będzie jędrne się trochę tak mróz z ostrożnością. Nie ruszaj się za bardzo. Lekko zamrozić dolną warstwę-górną drugą warstwą ciasta i zamrozić resztę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do Chleba
14
Wstaw matowe ciasto do lodówki na kilka minut podczas przygotowywania mżawki czekoladowej. Chcesz, aby ciasto być schłodzone, gdy ciepła czekolada uderza lukier tak, że utwardza czekoladę na kontakt. Pomyśl o tym jak o mżawce" magicznej muszli".1
Składniki, których będziesz potrzebować
Magic Shell
Posypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego
1
Dodaj ciemne chipsy czekoladowe + Olej kokosowy do bezpiecznego naczynia mikrofalowego i podgrzewać przez około 30 sekund. Energicznie mieszaj, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka.1
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Ciemnej Czekolady
Olej Kokosowy
Posypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
2
Polać mokrym sosem czekoladowym na wierzchu lekko schłodzonego ciasta. Mżawka powinna stwardnieć w ciągu kilku minut.1
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
3
Pozostawić ciasto do powrotu do temperatury pokojowej przed podaniem-zwykle trwa około 15-20 minut. To zmiękczy ciasto i lukier.Pokroić i podać! Jeśli jesz całe ciasto w ciągu jednego dnia (na przykład na imprezę lub imprezę), możesz pozostawić przykryte na blacie w temperaturze pokojowej, aby zapobiec stwardnieniu lukru. Ale jeśli przechowywanie na noc, przechowywać w lodówce. Uwaga: lukier staje się bardzo twardy w lodówce, więc trzeba będzie niech schłodzone ciasto rozmrozić na około 20 minut przed podaniem.I dlatego, że po prostu nie mogę się powstrzymać (więcej zdjęć ...)