Garlicky brokuły z orzeszkami pinii
Garlicky brokuły z orzeszkami pinii jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 50 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, brokuły różyczki, bulion z kurczaka mniej sodu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 92%. Spróbuj Garlicky fasolka szparagowa z orzeszkami pinii, Garlicky Linguine z krabem, czerwoną papryką i orzeszkami pinii, oraz Spaghetti ze szpinakiem, parmezanem i prażonymi orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania.
Dodać brokuły, i Stir-fry 2 do 3 minut lub aż brokuły zaczyna brązowy.
Wyjąć z ognia; wymieszać czosnek i odstawić na 1 minutę.
Dodaj bulion i wróć do ognia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 do 2 minut lub aż brokuły są chrupiące-miękkie.
Wyjąć z ognia; wymieszać orzeszki piniowe, sól i pieprz.
Uwaga: orzechy włoskie można zastąpić orzeszkami pinii, jeśli jest to pożądane.