Batoniki Czekoladowo-Miętowe
Czekoladowo-miętowe batony kruche wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 60 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, kakao w proszku, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Kruche Ciasto Czekoladowo-Miętowe, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Kruche, oraz Czekoladowo-Miętowe Kruche Pieczywo.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub misce, wir lub wymieszać mąkę, kakao w proszku, 1/2 szklanki cukru pudru, i brązowy cukier i sól, aż dobrze połączone.
Pokroić 1 szklankę masła na 1-calowe plastry; dodać do mieszaniny mąki i wirować lub wcierać palcami, aż mieszanina zostanie zmieszana i krucha.
Ciasto rozsypać równomiernie w 10-przez 15-calowy obrębionych patelni do pieczenia. Z dłoni, pat ciasto na pokrycie dno patelni.
Piec w piekarniku 300 do lekko twardego i suchego w dotyku, 30 do 35 minut.
Ostudzić całkowicie na stojaku.
W misce ubij roztopioną czekoladę, pozostałe 2 łyżki masła, pozostałe 2 szklanki cukru pudru i 3 łyżki gorącej wody, aż będzie gładka.
Rozprowadzić równomiernie na kruchym chlebie.
Pokroić w 1-na 2-calowe batony; posypać zmiażdżonymi cukierkami.