Ciasto Truskawkowe
Truskawkowe ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 230 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka masła, cukru, żelatyny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Placek Maślany, Ciasto Wiśniowe, oraz Ciasto Kokosowe Bez Gotowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz okruchy opłatka i masło, rzucając widelcem, aż do zwilżenia. Naciśnij mieszankę okruchów na 9-calową płytkę ciasta pokrytą sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 9 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Umieść 1 1/2 szklanki pokrojonych truskawek, cukru i soli w blenderze; proces do gładkiej.
Połączyć wrzącą wodę i żelatynę w średniej misce; odstawić 5 minut. Mieszaj, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszać z puree z truskawek.
Łyżka 4 filiżanki pokrojonych truskawek na ostudzoną skórkę.
Mieszaninę żelatyny równomiernie wlać na pokrojone truskawki. Chill, uncovered, 2 godziny lub do set.
Umieść żetony w małej, wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij. Zanurz torebkę w bardzo gorącej wodzie, aż wióry się stopią. Wyciąć maleńką dziurkę w 1 rogu worka, i mżawka roztopione chipsy na ciasto.