Ciasto Serowe Z Kalafiorem

Ciasto Serowe Z Kalafiorem
Ciasto serowe kalafior może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 21g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz mąkę, bazylię, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, Łatwy kalafiorowy sos serowy do Skinny Mac N ' Cheese, oraz Makaron z serem lub kalafior z serem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmarować płytkie 9 calowe naczynie do pieczenia lub patelni pie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
Aby zrobić skórkę: użyj ściereczki serowej, aby wycisnąć dodatkowy płyn z tartych ziemniaków. W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć ziemniaki, cebulę, jajko, sól i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SerSer
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni i poklepać gumową szpatułką lub opuszkami palców.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
SzpatułkaSzpatułka
4
Piec przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Posmaruj skórkę olejem i piecz przez kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Usuń skorupę z piekarnika i zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Aby wykonać nadzienie: na dużej patelni na dużym ogniu podgrzać olej, aż będzie gorący. Zmniejsz temperaturę do średniej i podsmaż cebulę, czosnek, bazylia, tymianek, sól, pieprz i papryka w gorącym oleju; gotować przez 8 do 10 minut. Kalafior wymieszać na patelni i gotować przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
CebulaCebula
TymianekTymianek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Rozłóż 1/2 sera na skórkę ziemniaczaną. Łyżka warzyw na wierzchu sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SerSer
ZiemniakZiemniak
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
9
Pozostały ser posypać podsmażonymi warzywami. Mleko i jajka ubić w małej misce, a następnie zalać warzywami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SerSer
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Posypać papryką na mieszaninie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
11
Piec przez 35 do 40 minut, lub aż krem jest ustawiony i wierzch ciasta jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn