Ciasto Serowe Z Głębokim Daniem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj Deep Dish Cheese Pie. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 427 kalorii, 10g białka, oraz 27g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 1,04 USD za porcję. Ten przepis z Foodnetwork wymaga masła, ciężkiej śmietany, jajek i lodowatej wody. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co nie jest tak wybitne. Deep Dish Pumpkin Pie, Szarlotka Z Głębokim Daniem, oraz Deep Dish Pizza Pie są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść mąkę, cukier, sól i masło w robocie kuchennym i pulsuj, aż masło będzie równomiernie rozłożone, ale nadal widoczne w kawałkach. Podczas pulsowania dodawaj lodowatą wodę po 1 łyżce stołowej na raz, aż ciasto będzie wystarczająco mokre, aby utrzymać się razem, gdy zostanie ściśnięte między palcami.
Ciasto wyłożyć na kawałek folii, uformować w krążek i wstawić do lodówki na co najmniej 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ciasto rozwałkować w kółko o grubości około 1/8 cala, a następnie zmieścić w 9-calowym naczyniu do ciasta. Zadokuj skórkę za pomocą widelca. Przykryj skórkę folią i wstaw do lodówki na co najmniej 30 minut.
Wyłóż skórkę folią i napełnij suszoną fasolą lub kulkami do pieczenia.
Piecz przez 10 do 12 minut, a następnie usuń folię i fasolę i piecz, aż skórka zacznie się brązowieć, kolejne 15 minut.
Do nadzienia: podczas pieczenia Skórki połącz ser rolniczy, cukier i kardamon w mikserze stojącym z nasadką łopatkową i ubij razem, aż dobrze się połączą.
Dodaj 1 jajko na raz na średnich obrotach, czekając, aż w pełni się włączy i wygładzi przed każdym nowym dodatkiem. Dodaj gęstą śmietanę.
Napełnij skórkę nadzieniem serowym i piecz, aż wierzch się zrumieni, a nadzienie będzie lekko jiggly, 45 minut.
Ostudź, a następnie zjedz ciasto.
Podawać z pomarańczową marmoladą.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Graham Beck Bliss Nectar. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Graham Beck Bliss Nectar
Dla tych, którzy nie lubią suchego, Graham Beck Demi-Sec jest dobrym pretekstem do pobłażania sobie i frywolności. Lekkie drożdżowe aromaty, z nutą toffi, miodu i praliny, ten rozkoszny szampan pobudzi Twoje słodsze zmysły.Mieszanka: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir