Ciasto Sernikowe Sopapilla
Ciasto sernikowe Sopapilla wymaga z grubsza 3 godziny od początku do końca. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 3G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Ten przepis jest lubiany przez 8242 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ekstrakt z wanilii meksykańskiej, półksiężyc rolki, mielony cynamon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciasto Sernikowe Sopapilla, Sernik Sopapilla, oraz Sernik Sopapilla.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Przygotuj naczynie do pieczenia 9x13 cali za pomocą sprayu do gotowania.
W misce ubić serek śmietankowy z 1 szklanką cukru i ekstraktem waniliowym, aż będzie gładki.
Rozwiń puszki ciasta półksiężycowego i użyj wałka do ciasta, aby uformować każdy kawałek w prostokąty 9x13 cali. Naciśnij jeden kawałek na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. Równomiernie rozprowadzić masę serową do naczynia do pieczenia, następnie przykryć pozostałym kawałkiem ciasta półksiężycowego. Wymieszać 3/4 szklanki cukru, cynamonu i masła. Na wierzch sernika ułożyć masę.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto półksiężycowe nadmuchnie i zmieni kolor na złoty, około 30 minut.
Wyjąć z piekarnika i skropić miodem. Całkowicie ostudzić na patelni przed pokrojeniem na 12 kwadratów.