Słodkie Poprawki: Biszkopt Z Dyni
Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonego cynamonu, mielonego imbiru, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brukselka Davida Changa z kalafiorem i kilkoma poprawkami, Biszkopt, oraz Biszkopt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Lekko posmaruj blachę do pieczenia o wymiarach 11 na 15 cali (galaretka) i ułóż dno patelni papierem woskowym lub pergaminem. Odstawić.
W misce miksera elektrycznego połącz żółtka i 1/2 szklanki cukru. Ubijaj z dużą prędkością przez 3 do 5 minut, aż mieszanina będzie bardzo lekka i gęsta.
Sok z cytryny wymieszać z purée z dyni i delikatnie wymieszać z miksturą żółtkową.
Przesiać razem mąkę, proszek do pieczenia i przyprawy (zwykle polecam ubijanie przez przesiewanie, ale w tym przypadku przesiewanie jest najlepsze).
Dodać do mieszaniny żółtka i wymieszać do uzyskania jednorodności.
W średniej, nieskazitelnie czystej metalowej lub szklanej misce ubijamy białka do spienienia, a następnie dodajemy szczyptę pozostałego 1/2 szklanki cukru. Kontynuuj ubijanie białek, dodając stopniowo pozostały cukier, aż utworzą się jędrne szczyty.
Delikatnie złóż białka w mieszaninie żółtkowej, aż do dobrego włączenia.
Rozprowadzić ciasto równomiernie na przygotowanej patelni i piec przez 12 do 15 minut, aż ciasto wróci do dotyku.