Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Ciasto rybne z Newcastle ™ Brown Ale może być wspaniały przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 449 kalorii, 24g białka, oraz 26g tłuszczu. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sól czosnkową, filety z dorsza, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Chewy Brown Sugar & Brown Ale Cookies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto rybne z Newcastle ™ Brown Ale, Newcastle Brown Ale-Duszone Krótkie Żeberko Poutine, oraz Szkoła ryb-prezentowana w Technicolor™ przez-smaczne danie--.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w frytkownicy do 325 stopni F (165 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
W dużej misce wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, sól czosnkową, czosnek w proszku i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Wymieszać z piwem, aż nie pozostaną suche grudki. Zanurz dorsza w cieście, pozwól, aby część nadmiaru spływała, a następnie ostrożnie włóż do frytkownicy. Gotować, aż złoty kolor i chrupiące na zewnątrz, a ryba jest łatwo płatkowane, o 8 protokół. Gotuj ryby w kilku partiach, aby uniknąć nadmiernego załadowania frytkownicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.