Ciasto Prima Aprilis

Ciasto Prima Aprilis
Ciasto Prima Aprilis zajmuje około 55 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 541 kalorii, 20 g białka i 36 g tłuszczu każda. Za 1,46 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i kup sos do pizzy, sól czosnkową, pepperoni i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt niesamowity wynik łyżką wynoszący 39%. Spróbuj Prima Aprilis Cheeseburger Cake, Prima Aprilis Meatloaf Cake i Prima Aprilis Spaghetti i Klopsiki, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj sos do pizzy, kiełbasę i pepperoni; odłożyć na bok. W drugiej misce wymieszaj masę ciasteczkową, mleko, jajka, masło i sól czosnkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Miękko Mielonej Włoskiej Kiełbasy Johnsonville®, Gotowanej I Pokruszonej1/2 Funta Miękko Mielonej Włoskiej Kiełbasy Johnsonville®, Gotowanej I Pokruszonej
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
Sos Do PizzySos Do Pizzy
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozsmaruj połowę ciasta na dnie i bokach natłuszczonej formy o średnicy 10 cali. karbowana miska rurowa. Nałóż łyżką mieszankę mięsną na ciasto; przykryć pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Piec w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do momentu, aż się zarumieni, a wykałaczka będzie czysta. Przełożyć na blachę do pieczenia. Na cieście ułóż ser. Wróć do piekarnika na 5 minut lub do momentu, aż ser się roztopi. Używając dwóch dużych metalowych szpatułek, przenieś ciasto na talerz; natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto świetnie komponuje się z kremowym sherry, porto i moscato d'asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Louis Roederer Cristal Brut z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 299 dolarów za butelkę.
Cristal Brut Louisa Roederera
Cristal Brut Louisa Roederera
Cristal, klejnot i tête de cuvée szampana Louisa Roederera, został stworzony w 1876 roku dla cara Rosji Aleksandra II. Pozostaje wierny swemu pochodzeniu, inspirowany elegancją i czystością. Cristal jest produkowany zgodnie z rygorystycznymi standardami winiarskimi, które wymagają rygorystycznej selekcji crus, roczników, winogron i wina. Cristal jest produkowany wyłącznie z najlepszych roczników crus, które mają gwarancję, że pochodzą z winnicy Louis Roederer. Wszystkie wyjątkowe cechy rocznika 2002 zostały dosłownie uchwycone w tym Cristal 2002, który jest hojny i bujny, ukazując idealną równowagę pomiędzy koncentracją i finezją, świeżością i winem, intensywnością i wyrafinowaniem. W trzech słowach: dumny, bogaty i luksusowy. Cristal 2002 jest jaskrawo żółty z jasnobursztynowymi refleksami i ma piękny mus z delikatnym kordonem trwałych i regularnych bąbelków. Nos jest intensywny i delikatny, odsłaniając czystą i dobrze wymieszaną mieszankę smaków miodu, kakao, lekko prażonych orzechów laskowych i kandyzowanych owoców cytrusowych. W ataku pikantna eksplozja dojrzałych owoców, wino ujawnia czerwone owoce, białą czekoladę, karmel i duńskie ciasto, typowe dla Cristala. Jego jedwabista, skoncentrowana konsystencja opiera się na intensywnej, mocnej i winnej strukturze, ale zachowuje wyrafinowanie. Podniebienie rozwija się, aby osiągnąć pyszne wrażenie dobrze wymieszanej harmonii smaków. Świeży finisz z nutą goryczy sprawia, że jest niemal chrupiące.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn