Ciasto Piernikowe
Ciasto piernikowe może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Mieszanka musu jabłkowego, melasy, sody oczyszczonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Piernikowe Z Kremowym Lukrem Piernikowym, eggless gingerbread cake, jak zrobić eggless gingerbread cake, oraz Ciasto Piernikowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj patelnię Bundt z maślanym sprayem do gotowania. Odstawić.
Wlać mus jabłkowy, melasę i olej roślinny do dużej miski do mieszania.
Dodać jajka. Dobrze wymieszać.
Pozostałe suche składniki mieszamy w osobnej misce.
Dodać suche składniki do mieszanki musu jabłkowego. Dobrze wymieszać.
Wlać ciasto ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F 50 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z piekarnika. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym około 20 minut. Odwróć ciasto na talerz do serwowania.
Podawać na ciepło lub chłodno.