Ciasto Pieczone Crust
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur crust, więc dać pieczone ciasto skorupa spróbować. Ten wegański przepis służy 1 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 1059 kalorii. Mieszanka złota mąka, woda, skrócenie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Szarlotka Pieczone Pączki.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 246°.
Mąkę i sól wymieszać w średniej misce.
Pokrój w skracaniu, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż cząstki będą wielkości małego groszku.
Posypać zimną wodą, 1 łyżkę na raz, rzucając widelcem, aż cała mąka zostanie zwilżona i ciasto prawie opuszcza stronę miski (w razie potrzeby można dodać 1 do 2 łyżeczek więcej wody).Zbierz ciasto do kuli. Kształt w spłaszczony Okrągły na lekko posypanej mąką powierzchni. Owinąć spłaszczone okrągłe ciasto w folię i przechowywać w lodówce około 45 minut lub aż ciasto będzie twarde i zimne, ale giętkie. Dzięki temu skracanie staje się lekko jędrne, co sprawia, że upieczone ciasto jest bardziej łuszczące się. Jeśli dłużej przechowywać w lodówce, niech ciasto lekko zmięknąć przed walcowanie.
Rozwałkuj ciasto, używając mąki do ciasta, na okrąg o 2 cale większy niż odwrócony 9-calowy szklany talerz do ciasta. Złożyć ciasto na cztery części; umieścić w talerzu ciasta. Rozłóż i ułóż na płycie, mocno naciskając na dno i bok.Trim zwisające krawędzi ciasta 1 cal od krawędzi płyty pie. Złożyć i rozwałkować ciasto pod, nawet z talerzem; flet według uznania. Dno i bok ciasta dokładnie nakłuć widelcem.
Piec 8 do 10 minut lub do jasnobrązowego; ostudzić na stojaku z drutu.