Ciasto pasterskie z resztek pieczeń wołowa i puree ziemniaczane

Ciasto pasterskie z resztek pieczeń wołowa i puree ziemniaczane
Ciasto pasterskie z resztek pieczonej wołowiny i puree ziemniaczanego wymaga ok. 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 572 kalorie, 26g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz młode ziemniaki, masło, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Shepherd ' s Pie AKA jak wykorzystać resztki puree ziemniaczanego, Zapiekanka z indyka z resztkami puree ziemniaczanego, oraz Zupa Rostbef Resztki (Stek Też Resztki!).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pieczeń Garnkowa
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń GarnkowaPieczeń Garnkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
1
Na dużej patelni na średnim ogniu, podsmażyć cebulę w 2 łyżkach masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj pieczeń i gotować, aż rumiane. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pieczeń GarnkowaPieczeń Garnkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Ziemniak
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
4
Obrać i pokroić ziemniaki o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
5
Umieścić w rondlu, przykryć zimną wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez około 15 minut lub do przetargu widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Odcedzić ziemniaki i przełożyć do miski. Ziemniaki ubijamy mikserem elektrycznym, mieszając do uzyskania umiarkowanej gładkości. Nie przebijaj ich; kilka grudek jest przyjemnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
7
Dodaj 1/2 szklanki podgrzewanego mleka, 1 patyk masła i kwaśną śmietanę. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Ubić ponownie do wymieszania. Dostosuj grubość, dodając więcej mleka, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
MlekoMleko
8
Biszkopt
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
9
Połącz mieszankę herbatników i 1 1/2 szklanki mleka. Mieszanka powinna być cieńsza niż zwykła mieszanka herbatników, ale nie cieńsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biszkopt MixBiszkopt Mix
MlekoMleko
10
Spray 9 przez 9 przez 2-calowy patelni (lub podobne danie zapiekanki) z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
PatelniaPatelnia
11
Ułóż tłuczone ziemniaki w połowie strony naczynia. Następnie rozłóż warstwę kukurydzy lub mieszanych warzyw na ziemniakach. Następnie dodaj warstwę pieczonego garnka i cebuli z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
Pieczeń GarnkowaPieczeń Garnkowa
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
SOSSOS
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
12
Na mięso wlać mieszankę biszkoptową. Roztopić 4 łyżki masła i skropić wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biszkopt MixBiszkopt Mix
MasłoMasło
MięsoMięso
13
Piec około 35 do 45 minut lub do góry jest złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Odstawić na kilka minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn