Ciasto pasterskie z resztek pieczeń wołowa i puree ziemniaczane
Ciasto pasterskie z resztek pieczonej wołowiny i puree ziemniaczanego wymaga ok. 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 572 kalorie, 26g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz młode ziemniaki, masło, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Shepherd ' s Pie AKA jak wykorzystać resztki puree ziemniaczanego, Zapiekanka z indyka z resztkami puree ziemniaczanego, oraz Zupa Rostbef Resztki (Stek Też Resztki!).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pieczeń Garnkowa
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Garnkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
1
Na dużej patelni na średnim ogniu, podsmażyć cebulę w 2 łyżkach masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj pieczeń i gotować, aż rumiane. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pieczeń Garnkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Ziemniak
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
4
Obrać i pokroić ziemniaki o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
5
Umieścić w rondlu, przykryć zimną wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez około 15 minut lub do przetargu widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Odcedzić ziemniaki i przełożyć do miski. Ziemniaki ubijamy mikserem elektrycznym, mieszając do uzyskania umiarkowanej gładkości. Nie przebijaj ich; kilka grudek jest przyjemnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Miska Do Mieszania
7
Dodaj 1/2 szklanki podgrzewanego mleka, 1 patyk masła i kwaśną śmietanę. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Ubić ponownie do wymieszania. Dostosuj grubość, dodając więcej mleka, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Kwaśna śmietana
Masło
Mleko
8
Biszkopt
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbatniki
9
Połącz mieszankę herbatników i 1 1/2 szklanki mleka. Mieszanka powinna być cieńsza niż zwykła mieszanka herbatników, ale nie cieńsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biszkopt Mix
Mleko
10
Spray 9 przez 9 przez 2-calowy patelni (lub podobne danie zapiekanki) z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
Patelnia
11
Ułóż tłuczone ziemniaki w połowie strony naczynia. Następnie rozłóż warstwę kukurydzy lub mieszanych warzyw na ziemniakach. Następnie dodaj warstwę pieczonego garnka i cebuli z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa Mieszane
Pieczeń Garnkowa
Ziemniak
Cebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
SOS
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
12
Na mięso wlać mieszankę biszkoptową. Roztopić 4 łyżki masła i skropić wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biszkopt Mix
Masło
Mięso
13
Piec około 35 do 45 minut lub do góry jest złoty kolor.