Ciasto pasterskie bezglutenowe

Ciasto pasterskie bezglutenowe
Jeśli $1.4 za porcję spada w budżecie, bezglutenowe ciasto Pasterza może być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 20g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz mielone mięso, pasta maślana, sos do steków i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Sloppy Joe Pie Zapiekanka-Bezglutenowa, oraz Ciasto pasterskie bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umyć i pokroić na duże kawałki. (Jeśli nie używasz czerwonych ziemniaków, musisz je również obrać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2
Umieścić w garnku z wodą, doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Odcedzić ziemniaki rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania. Ziemniaki rozgnieść płynem i masłem, aż będą puszyste. Odstawić.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. brązowe mielone mięso z cebulą. Zestaw aside.In małą miskę, wymieszać 3 łyżki skrobi ryżowej z 3 łyżkami bulionu wołowego, aż dokładnie mixed.In patelnia na średnim ogniu dodać czosnek, bulion wołowy, sos Worcestershire, SOS stek, warzywa, i czosnek. Przynieś na wolnym ogniu. Następnie dodać skrobię ryżową i mieszankę bulionu. Mieszaj, aż bulion zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Skrobia RyżowaSkrobia Ryżowa
Bulion WołowyBulion Wołowy
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4
Dodaj rumiane mielone mięso i mieszankę cebuli na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wymieszać i przechowywać na wolnym ogniu.
6
Dodaj bulion wołowy, który masz resztki i gotuj, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
7
Zdjąć z ognia.
8
Wlać mieszankę warzywno-mięsną do naczynia do pieczenia. Ostrożnie łyżka puree ziemniaczanego na mieszaninie. Używając palców widelca, zdobądź tłuczone ziemniaki, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Na tłuczone ziemniaki ułożyć małe kawałki maślanki. Następnie umieść naczynie do pieczenia na blasze z ciastkami, ponieważ sos może się pęcherzykować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MaślanaPasta Maślana
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Piec 20 do 25 minut w temperaturze 350 stopni, aż tłuczone ziemniaki będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
11
Wyjmij ciasto pasterskie z piekarnika i odstaw na 5 do 10 minut przed krojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn