Ciasto pasterskie bezglutenowe
Jeśli $1.4 za porcję spada w budżecie, bezglutenowe ciasto Pasterza może być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 20g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz mielone mięso, pasta maślana, sos do steków i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Sloppy Joe Pie Zapiekanka-Bezglutenowa, oraz Ciasto pasterskie bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umyć i pokroić na duże kawałki. (Jeśli nie używasz czerwonych ziemniaków, musisz je również obrać.)
Umieścić w garnku z wodą, doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości.
Odcedzić ziemniaki rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania. Ziemniaki rozgnieść płynem i masłem, aż będą puszyste. Odstawić.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. brązowe mielone mięso z cebulą. Zestaw aside.In małą miskę, wymieszać 3 łyżki skrobi ryżowej z 3 łyżkami bulionu wołowego, aż dokładnie mixed.In patelnia na średnim ogniu dodać czosnek, bulion wołowy, sos Worcestershire, SOS stek, warzywa, i czosnek. Przynieś na wolnym ogniu. Następnie dodać skrobię ryżową i mieszankę bulionu. Mieszaj, aż bulion zgęstnieje.
Dodaj rumiane mielone mięso i mieszankę cebuli na patelnię.
Wymieszać i przechowywać na wolnym ogniu.
Dodaj bulion wołowy, który masz resztki i gotuj, aż zgęstnieje.
Wlać mieszankę warzywno-mięsną do naczynia do pieczenia. Ostrożnie łyżka puree ziemniaczanego na mieszaninie. Używając palców widelca, zdobądź tłuczone ziemniaki, jeśli chcesz.
Na tłuczone ziemniaki ułożyć małe kawałki maślanki. Następnie umieść naczynie do pieczenia na blasze z ciastkami, ponieważ sos może się pęcherzykować.
Piec 20 do 25 minut w temperaturze 350 stopni, aż tłuczone ziemniaki będą złote.
Wyjmij ciasto pasterskie z piekarnika i odstaw na 5 do 10 minut przed krojeniem i podaniem.