Ciasto orzechowe, karmelowe i Krówkowe
Ciasto orzechowe, karmelowe i Krówkowe wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 686 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, ekstrakt z wanilii, złoty brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Świetnie sprawdza się jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Orzechowe, Karmelowe I Krówkowe, Ciasto orzechowe, karmelowe i Krówkowe, oraz Mini Chocolate Pecan Pie Sernik.
Instrukcje
Wszystkie składniki zmiksować w procesorze. Naciśnij mieszankę okruchów na dolnych i górnych stronach naczynia szklanego o średnicy 9 cali. Przykryć skórkę i zamrozić podczas przygotowywania nadzienia. (Można dokonać 1 tydzień wcześniej. Zamrozić.)
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Połącz masło, brązowy cukier i syrop kukurydziany w ciężkim średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Gotować 1 minutę. Wymieszać z orzechami i śmietaną. Gotować, aż mieszanina lekko zgęstnieje, około 3 minut.
Dodaj czekoladę. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i dobrze wymieszaj.
Wlać gorące nadzienie do skorupy. Za pomocą łyżki równomiernie rozprowadzić orzechy.
Piec do wypełnienia pęcherzyków na całym, o 10 protokół.
Przenieść ciasto do stojaka i schłodzić