Ciasto Miętowo-Krówkowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, twarożek, kolor żywności i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Krówka Miętowa, Krówka Miętowa, oraz Krówka Miętowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. dodać ciasto skorupa zgodnie z kierunkiem na polu dla jednej skorupy
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowego szklanego talerza.
Piec 9 do 11 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać mleko i budyń wymieszać do pełnego wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w czekoladzie, aż się stopi.
Umieść folię bezpośrednio na powierzchni puddingu. Przechowywać w lodówce 45 minut lub tylko do ostygnięcia.
W małej misce, beat twarożek, cukier puder, ekstrakt z mięty pieprzowej i kolor żywności z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Na niskiej prędkości, stopniowo ubić w 1 filiżankę ubitej polewy, aż do połączenia.
Rozprowadzić w ostudzonej upieczonej skorupce.
Wymieszać schłodzoną masę budyniową; rozprowadzić na warstwie serka śmietankowego. Dokładnie rozprowadzić pozostałą 1 szklankę ubitej polewy na warstwie budyniu.
Dekoruj wiórkami czekoladowymi. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do schłodzenia przed podaniem. Przechowywać w lodówce.