Ciasto Miętowo-Krówkowe

Ciasto Miętowo-Krówkowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bitą polewę, twarożek, kolor żywności i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Krówka Miętowa, Krówka Miętowa, oraz Krówka Miętowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°. dodać ciasto skorupa zgodnie z kierunkiem na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowego szklanego talerza.
3
Piec 9 do 11 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać mleko i budyń wymieszać do pełnego wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać w czekoladzie, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
6
Umieść folię bezpośrednio na powierzchni puddingu. Przechowywać w lodówce 45 minut lub tylko do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
7
W małej misce, beat twarożek, cukier puder, ekstrakt z mięty pieprzowej i kolor żywności z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Na niskiej prędkości, stopniowo ubić w 1 filiżankę ubitej polewy, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Mięty PieprzowejEkstrakt Z Mięty Pieprzowej
Bitą PolewąBitą Polewą
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kolor żywnościKolor żywności
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Rozprowadzić w ostudzonej upieczonej skorupce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Wymieszać schłodzoną masę budyniową; rozprowadzić na warstwie serka śmietankowego. Dokładnie rozprowadzić pozostałą 1 szklankę ubitej polewy na warstwie budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Dekoruj wiórkami czekoladowymi. Przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do schłodzenia przed podaniem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn