Ciasto Marchewkowe

Ciasto Marchewkowe
Ciasto marchewkowe to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 657 kalorii, 8G białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, gałkę muszkatołową, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem, oraz Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Masło i mąka 9-calowa okrągła i 3-calowa głęboka patelnia na ciasto. Spód wyłożyć papierem do pieczenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
4
Włożyć marchew do dużej miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
5
Umieść mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, przyprawy i sól w misce robota kuchennego i proces przez 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodaj tę mieszaninę do marchwi i wrzucić, aż będą dobrze pokryte mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
7
W misce robota połączyć cukier, brązowy cukier, jajka i jogurt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
JogurtJogurt
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Z procesorem nadal działa mżawka w oleju roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
9
Wlać tę mieszaninę do mieszaniny marchwi i mieszać, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
10
Wlać do przygotowanej patelni tortowej i piec na środkowej półce piekarnika przez 45 minut. Zmniejszyć ogień do 325 stopni F i piec przez kolejne 20 minut lub aż ciasto osiągnie 205 do 210 stopni F w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
11
Wyjmij patelnię z piekarnika i pozostaw ciasto do ostygnięcia 15 minut na patelni. Po 15 minutach przekręć ciasto na stojak i pozostaw ciasto do całkowitego ostygnięcia. Mróz z lukrem twarogowym po całkowitym ostygnięciu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
12
Serek śmietankowy 8 uncji
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
13
2 uncje niesolonego masła, temperatura pokojowa
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NiesoloneMasło Niesolone
14
1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
15
9 uncji cukru pudru, przesianego, ok. 2 szklanki
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
16
W misce miksera stojaka z uchwytem łopatkowym, połączyć Serek i masło na średnim tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
17
Dodać wanilię i ubić do połączenia. Z niską prędkością, dodaj cukier puder w 4 partiach i ubijaj, aż będzie gładka między każdym dodatkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
18
Umieść lukier w lodówce na 5 do 10 minut przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn