Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta Lodowego Pina Coladan. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 593 kalorie, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, złoty rum, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Lody Piña Coladan, Ciasto Lodowe Piña Coladan, oraz Lody Pina Coladan dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 4-by-8-calowy bochenek patelni, dno linii z pergaminem i pergaminem masła; pył z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
W małej misce wymieszać jajka, 2 łyżki. śmietana i 1 łyżka. rum. Do dużej miski przesiać mąkę, 1/2 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Krem
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać masło i połowę mieszaniny jaj i ubić mikserem elektrycznym, aż dobrze wymieszane, 1 minuta, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodaj pozostałą mieszaninę jaj i dobrze ubić. Złożyć w kokosie. Zeskrobać ciasto na patelni i piec, aż ciasto będzie światło złoty i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
Patelnia
5
Ostudzić przez 10 minut, a następnie rozpakować, usunąć pergamin i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
6
Umyć i wysuszyć bochenek patelni i linii całkowicie z folią. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój ciasto poziomo na 3 równe warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
Folia Foliowa
Patelnia Bochenkowa
7
Pędzel 2 Łyżki. rum równomiernie na pokrojonych bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód Cytrusowy
8
Miejsce na dole na patelni bochenkowej. W misce pokonać pozostałe 6 łyżek. śmietana z pozostałą 1 łyżką. cukier aż do uzyskania sztywnych szczytów. W małej misce wymieszaj razem ananasa i pozostając 1 łyżkę. rum. Złożyć mieszaninę ananasa do śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ananas
Krem
Cukier
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Na patelni równomiernie rozprowadzić lody na cieście. Wierzch wyłożyć środkową warstwą ciasta, następnie rozprowadzić mieszanką ananasowo-śmietanową. Wierzch pozostałą warstwą ciasta. Przykryć folią i zamrozić do twardości, co najmniej 8 godzin lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Ananas
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Krem
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Patelnia
10
Wyjąć z zamrażarki 15 minut przed podaniem. Odkręć i odkręć plastikową folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
11
Pokroić w 1-calowe plastry gorącym nożem i podawać.
Lody w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.