Jak zrobić ostrygi
Jak zrobić ostrygi Rockefeller jest pescatarian przepis z 36 porcjami. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz bułkę tartą, sól i pieprz, likier o smaku anyżu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Ostrygi Rockefeller, Ostrygi Deb Rockefeller, oraz Ostrygi Rockefeller dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F (260 stopni C).
Wlać sól kamienną do dużego, płytkiego naczynia żaroodpornego.
Połączyć rukolę, masło, bułka tarta, zielona cebula, seler, estragon, pietruszka włoska, likier o smaku anyżu, sól, pieprz czarny, i pieprz cayenne w robocie kuchennym; blend do gładkiej.
Na wierzch soli kamiennej ułożyć od 8 do 12 ostryg. Łyżka 1 do 2 łyżeczki mieszanki rukoli górnej każdej ostrygi.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ostrygi będą twarde i masło stopi się, około 5 minut. Powtórzyć z pozostałymi ostrygami.