Ciasto Kukurydziane Z Tuńczykiem

Ciasto Kukurydziane Z Tuńczykiem
Ciasto kukurydziane z tuńczykiem może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz mleko, mieszankę maślanki kukurydzianej, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Kukurydziane, Miodowe Ciasta Kukurydziane, oraz Placki Z Kraba Kukurydzianego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać razem mieszankę chleba kukurydzianego i 2/3 szklanki mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cornbread MixCornbread Mix
MlekoMleko
3
Wlać ciasto do lekko nasmarowanej 8-calowej kwadratowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w 425 przez 15 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na stojaku z drutu 5 minut lub po prostu do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
W dużej misce wymieszać majonez i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Kruszyć chleb kukurydziany do wysokości 2 szklanki. Zachowaj pozostały chleb kukurydziany do innego użytku. Złożyć okruchy chleba kukurydzianego i kawałki tuńczyka do mieszanki majonezu, aż dobrze wymieszane. Kształt mieszanki tuńczyka na 8 (3-do 3 1/2-cala) pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
TuńczykTuńczyk
7
Roztopić 3 Łyżki. masło z olejem roślinnym na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać paszteciki z tuńczykiem i gotować, partiami, 2 do 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru; odcedzić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
Podawać ciasta z cytrynowym Aoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
10
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy mąki kukurydzianej Martha White Buttermilk Cornbread
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
11
Mix i gwiazda
12
Kist Tuna Creations Herb & Garlic Chunk Light Tuńczyk.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuńczykTuńczyk
CzosnekCzosnek

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćŚredni
Gotowe W36 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn