Ciasto karmelowe Sue
Sue ' s Butterscotch Pie jest Wegetariańskie deser. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, białka, wanilia, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Niesamowita Salsa z awokado brzoskwiniowego Sue, Tort maślany z czekoladowym Ganache, oraz Tort dyniowy z lukrem toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oddzielić 4 jajka i doprowadzić je do temperatury pokojowej. Mieć białka w metalowej misce do mieszania (ten, którego użyjesz do bezy) i żółtka w każdej dużej misce do mieszania. Odmierz wszystkie pozostałe składniki i złóż.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i posmaruj 9-calowe naczynie ze szkła.Najpierw przygotuj skórkę.
Połączyć krakersy graham i cukier w misce. Wymieszać z masłem. Naciśnij mieszaninę do naczynia ciasto i piec w temperaturze 350 stopni F. przez 8 minut.Kiedy skorupa jest gotowa, zacznij przygotowywać nadzienie.
Żółtka ubić razem w misce i ustawić aside.In średni rondel, który nie jest jeszcze ustawiony na ciepło, wymieszać razem brązowy cukier, mąkę i sól. Teraz, gdy wszystko jest zmontowane, zatrzymaj się i przygotuj bezę, aby była gotowa do nałożenia na gorące nadzienie.
Połącz białka (które powinny już być w metalowej misce) i sól i wymieszaj na dużej prędkości mikserem ręcznym, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodać cukier 2 łyżki na raz, aż cukier się rozpuści i sztywne szczyty tworzą. Odstawić na bok i kontynuować napełnianie.Podgrzać mleko w kuchence mikrofalowej przez 1 ½ minuty. Ustawić rondel z mieszaniny brązowego cukru na średnim ogniu i ubić w mleku. Kontynuuj ubijanie na średnim ogniu, aż mieszanina zacznie się gotować.
Wlać około połowy mieszanki mleka do żółtek, następnie dodać mieszaninę żółtka do rondla i kontynuować ubijanie i mieszanie na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i pęcherzyki.
Ubijać i mieszać przez kolejne 2 minuty, podczas gdy mieszanina bąbelki i gotuje. Cały ten proces nie trwa długo-zwłaszcza jeśli używasz ciepłego mleka i metalowego rondla.
Zdjąć z ognia i ubić na maśle i wanilii.
Wlać do przygotowanej skorupy ciasta i szybko top z bezą, uszczelniając krawędzie.
Piec ciasto przez 10 minut w temperaturze 350 stopni F.
Ostudzić w temperaturze pokojowej przez godzinę, następnie przenieść do lodówki i schłodzić przez 4 godziny lub więcej.