Ciasto Francuskie Z Kremem Z Indyka

Ciasto Francuskie Z Kremem Z Indyka
Ciasto z kremem z indyka wymaga z grubsza 75 godzin od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 451 kalorii, 22g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, mąkę, parmigiano-reggiano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Spróbuj Ciasto Francuskie Z Kremem Z Indyka, Jabba the Puff - domowy krem Puff, oraz Cream Puff Pie (aka cream puff cake lub eclair cake) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając ostrego noża, wytnij płytkie X na dnie pomidora i zanurz w rondlu z wrzącą wodą 10 sekund. Natychmiast przełożyć pomidora łyżką szczelinową do miski z lodem i zimną wodą do ostygnięcia, a następnie odcedzić. Pomidora obrać, posiekać i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
NóżNóż
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Cebulę ugotować na maśle z solą w 10-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby zaczną brązowieć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4
Posypać mąką i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę, następnie wymieszać bulion i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanym ogniu, stale mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając, 1 minuta (sos będzie gęsty).
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
5
Wyjąć z ognia i wymieszać z indykiem, natką pietruszki, posiekanym pomidorem i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
PomidorPomidor
Cała TurcjaCała Turcja
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Doprowadzić wodę do wrzenia z masłem i solą w 1 1/2 - do 2-quart ciężki rondel. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj mąkę na raz, a następnie energicznie mieszaj drewnianą łyżką, aż ciasto uformuje kulkę i odciągnie się od boków patelni, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć z ognia i energicznie mieszać przez 1 minutę, aby uwolnić parę, a następnie ubić w 3 jajkach, po jednym na raz, ubijając, aż zostaną włączone po każdym dodaniu. Wymieszać z serem szwajcarskim, 1 łyżką parmezanu i musztardą, a następnie zwilżonymi dłońmi rozprowadzić ciasto na 9-calowy talerz z masłem. Utwórz otwór o szerokości 6 cali w środku, ciągnąc ciasto w kierunku krawędzi płyty ciasta, a następnie kopiec wypełniający otwór. Push ciasto 1 cal się boki nadzienia, pozostawiając górę nadzienia odsłonięte. Lekko ubić Pozostałe jajko i posmarować je ciastem (reszta do innego użycia), a następnie posypać pozostałą łyżką parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
ParmezanParmezan
MusztardaMusztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
JajkoJajko
4
Piec ciasto, aż ciasto jest nadmuchane i złoty, około 40 minut, a następnie wyciąć 4 szczeliny z małym nożem wokół boku ciasta, aby uwolnić parę i piec 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
5
Odstawić ciasto na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn