Ciasto Francuskie Z Dzikimi Grzybami

Ciasto Francuskie Z Dzikimi Grzybami
Ciasto francuskie z dzikimi grzybami może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru skorupy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli i pieprzu, parmezan, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Ragoût Z Dzikich Grzybów W Skorupkach Ciasta Francuskiego, Cheesy Mushroom Ciasto Francuskie Bites, oraz Ciasto francuskie z grzybami Ivo Trójkąty.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać szalotka; gotować i mieszać do miękkości, o 5 protokół. Obniżyć ciepło do średnio-niskiego i dodać grzyby. Gotować i mieszać, aż grzyby zmniejszyć o połowę, o 15 protokół. Wymieszać z pieczonym czosnkiem, parmezanem i tymiankiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Wyjąć z ognia i pozostawić mieszaninę grzybów do ostygnięcia. Zagęści się, gdy się ochłodzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
5
Rozłóż arkusz ciasta na mąkę i lekko zwiń w kwadrat o wymiarach 12 x 15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Pokroić w osiemnaście 3 calowe kwadraty.
7
Umieść łyżeczkę nadzienia grzybowego na środku każdego kwadratu. Złożyć ciasto nad nadzieniem, tworząc trójkąt. Szczyp krawędzie mocno razem z widelcem do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8
Piec 12 do 16 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn