Ciasto Francuskie Z Dzikimi Grzybami
Ciasto francuskie z dzikimi grzybami może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru skorupy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli i pieprzu, parmezan, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Ragoût Z Dzikich Grzybów W Skorupkach Ciasta Francuskiego, Cheesy Mushroom Ciasto Francuskie Bites, oraz Ciasto francuskie z grzybami Ivo Trójkąty.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotka; gotować i mieszać do miękkości, o 5 protokół. Obniżyć ciepło do średnio-niskiego i dodać grzyby. Gotować i mieszać, aż grzyby zmniejszyć o połowę, o 15 protokół. Wymieszać z pieczonym czosnkiem, parmezanem i tymiankiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać ze śmietaną.
Wyjąć z ognia i pozostawić mieszaninę grzybów do ostygnięcia. Zagęści się, gdy się ochłodzi.
Rozłóż arkusz ciasta na mąkę i lekko zwiń w kwadrat o wymiarach 12 x 15 cali.
Pokroić w osiemnaście 3 calowe kwadraty.
Umieść łyżeczkę nadzienia grzybowego na środku każdego kwadratu. Złożyć ciasto nad nadzieniem, tworząc trójkąt. Szczyp krawędzie mocno razem z widelcem do uszczelnienia.
Piec 12 do 16 minut, lub do złotego koloru.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.