Chleb Z Serem Śmietankowo-Bananowo-Orzechowym
Chleb twarogowo-bananowo-orzechowy może być właśnie tym chlebem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chleb Z Serem Bananowym, Chleb Z Serem Bananowym, oraz Twarożek Bananowy Chleb Orzechowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Połączyć mąkę i kolejne 3 składniki; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać z bananami, pekanami i wanilią. Łyżka ciasto na 2 smarowane i mąki 8 - x 4-calowych bochenków.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub do momentu, gdy długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty, a boki odciągną się od patelni, ekranowanie folią aluminiową trwa 15 minut, aby zapobiec brązowieniu, jeśli to konieczne. Chłodny chleb w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni i ostudzić 30 minut na stojakach z drutu przed krojeniem.
Muffinki z serem śmietankowo-bananowo-orzechowym: aby upiec muffinki, równomiernie rozłóż łyżkę do 24 papierowych kubków na muffinki.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni 10 minut.
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu. Robi 24 babeczki. Przygotowanie: 15 min.,
Pomarańczowy-Pekan-Topped twarogu-bananowo - orzechowy chleb: przygotować ciasto chlebowe zgodnie z zaleceniami, i łyżką do pożądanych patelni.
Posypać 1 szklankę grubo posiekane, tosty pekan równomiernie na ciasto w patelniach.
Piec zgodnie z zaleceniami. Schłodzić chleb lub babeczki w patelniach 10 minut; wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu. Wymieszać 1 szklankę cukru pudru, 3 łyżki świeżego soku pomarańczowego i 1 łyżeczkę startej skórki pomarańczy do wymieszania.
Rozpuścić równomiernie na ciepłym chlebie lub babeczkach i schłodzić 30 minut na stojakach z drutu.
Tosty Kokosowe-Topped Twarogowo-bananowo-orzechowy chleb: przygotować i piec chleb lub babeczki w pożądanych patelniach. Podczas pieczenia chleba wymieszaj razem 1/4 szklanki masła, 1/4 szklanki cukru granulowanego, 1/4 szklanki mocno zapakowanego brązowego cukru i 1/4 szklanki mleka w małym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w 1 szklance słodzonych płatków kokosowych; 1 szklanka posiekane, tosty pekan; i 2 łyżeczki ekstraktu wanilii.
Wyjąć upieczony chleb lub babeczki z piekarnika i natychmiast rozprowadzić wierzch mieszanką kokosową. Broil 5 1/2 cale od ciepła 2 do 3 minut lub po prostu aż topping zaczyna lekko brązowy. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 20 minut.
Wyjąć z patelni i ostudzić 30 minut na stojakach z drutu przed krojeniem.
Cynamon Crisp-Topped Twarogowo-bananowo-orzechowy chleb: przygotuj ciasto chlebowe zgodnie z zaleceniami i łyżką do pożądanych patelni. Wymieszać 1/2 szklanki mocno zapakowanego brązowego cukru; 1/2 szklanki posiekanych, opiekanych orzechów pekan; 1 łyżkę mąki uniwersalnej; 1 łyżkę roztopionego masła; i 1/8 łyżeczki zmielonego cynamonu.
Posypać mieszaninę równomiernie na ciasto.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami.
Masło orzechowe Streusel Topped Twarogowo-bananowo-orzechowy chleb: przygotować ciasto chlebowe zgodnie z zaleceniami i łyżką do pożądanych patelni.
Połącz 1/2 szklanki plus 1 łyżka mąki uniwersalnej i 1/2 szklanki mocno zapakowanego brązowego cukru w małej misce.
Pokroić w 1/4 szklanki masła i 3 łyżki kremowego masła orzechowego blenderem lub widelcem, aż mieszanina przypomina mały groszek.
Posypać mieszaninę równomiernie na ciasto w patelniach.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami.