Ciasto Francuskie " Precle
Precle z ciasta francuskiego mogą być tylko skórką, której szukasz. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Jeśli masz ciasto francuskie, musztardę, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Serowe Precle Z Ciasta Francuskiego, Suflet z ciasta francuskiego z kremem o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i karmelowym sosem maślanym, oraz Ciasto Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wyłożyć ciasto na arkuszu papieru woskowego; posypać równomiernie 1/3 szklanki parmezanu; ułożyć kolejną arkusz papieru woskowego. Za pomocą wałka do ciasta lekko rozwałkować ciasto, odwrócić ciasto, odkleić papier i równomiernie posypać kolejną 1/3 szklanki sera. Przykryj papierem woskowym; rozwałkuj na prostokąt o wymiarach 12 na 10 cali.
Ciasto pokroić wzdłuż na 24 paski. Kształt każdy w 2 1/2-calowy precel; zorganizować na 2 nasmarowane blachy do pieczenia.
Ciasto posmarować żółtkiem; posypać pozostałą 1/3 szklanki sera.
Piec do złotego, obracając Patelnie raz, 12 protokół.
Podawać z musztardą do maczania.