Ciasto Dyniowo-Pomarańczowe Mascarpone

Ciasto Dyniowo-Pomarańczowe Mascarpone
Jedna porcja zawiera 612 kalorii, 8G białka, oraz 45 g tłuszczu. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz puree z dyni, gałka muszkatołowa, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Ciasto z ricottą z nadzieniem z krwawej pomarańczy, bitą śmietaną Mascarpone i kandyzowanymi plastrami pomarańczy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W 10-in. pie pan, wymieszaj razem okruchy gingersnap z roztopionym masłem i naciśnij na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gingersnap OkruchyGingersnap Okruchy
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Piec do zestawu, o 6 protokół. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Zwiększ ciepło do 35
5
W dużej misce ubić serek śmietankowy, mascarpone i 2/3 szklanki cukru na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MascarponeMascarpone
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodaj jajka po jednym na raz, ubijając przez 30 sekund po każdym jajku.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
7
Dodaj dynię, 1 łyżeczka. Likier pomarańczowy, Skórki cytrusowe, cynamon, imbir, gałka muszkatołowa i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
CynamonCynamon
DyniaDynia
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
SólSól
8
Wymieszać na gładką masę.
9
Wlać nadzienie do skorupy i piec, aż krawędzie będą twarde, ale centrum nadal trochę jiggles, 45 do 50 minut (piec wszelkie dodatkowe nadzienie w ramekins). Schłodzić do temperatury pokojowej, następnie schłodzić co najmniej 6 godzin i do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Gdy będziesz gotowy do podania, ubij śmietanę, crme frache i pozostałe 2 łyżki. cukier i 1 łyżeczka. Likier pomarańczowy w dużej misce do uzyskania miękkich pików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
11
Podawać ciasto z bitą śmietaną pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
PomarańczowyPomarańczowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn