Ciasto Dyniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Pumpkin Pie. Ten przepis służy 20 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka Pumpkin Pie mix, cukier, muszle pie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Orzechy włoskie posiekać dobrze.
Upiec skorupy ciasta i ostudzić.(Używam Pillsbury lodówki Pie Crust) zmiękczyć żelatynę w wodzie w sosie patelni.Wymieszaj ciasto z dyni
Wymieszać, 2 żółtka i mleko.
Podgrzać do wrzenia. Ciągle mieszaj. Zmniejszyć do niskiej temperatury stale mieszając przez kolejne 5 minut.
Zdjąć z ognia, dodać wanilię i ostudzić i schłodzić do zgęstnienia. (Zwykle robię do tego momentu noc wcześniej, i przechowywać w lodówce nadzienie i białka na noc-ale myślę, że kilka godzin byłoby w porządku, jeśli chcesz to zrobić tego samego dnia) ubić 3 białka do miękkich szczytów dodając 2 łyżki cukru po kolei, aż sztywne.Wchodzisz na mieszankę dyni.Złożyć w 3/4 swoich orzechów włoskich.1/2 nadzienia z dyni do 2 skórek pie 1/2 chłodnego ubijania na wierzchu nadzienia w każdej skórce i rozprowadzić łopatką
Pozostałe 1/2 nadzienia z dyni w każdej skórkipread szpatułką. Na każdym cieście nałóż kilka łyżek pozostałego chłodnego bicza, a następnie weź nóż i lekko przekręć je do nadzienia.
Posypać pozostałymi orzechami włoskimi. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.