Ciasto Czekoladowo-Waniliowe Z Marmuru
Ciasto czekoladowo-waniliowe z marmuru może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Jeśli masz łyżeczkę proszku do pieczenia, mleko, łyżeczkę pasty waniliowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto czekoladowo-waniliowe bez mąki, Ciasto Marmurowe Z Czekoladą I Wanilią Bez Mąki, oraz Ciasto czekoladowo-waniliowe z marmurowym bochenkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 180c i nasmaruj puszkę sprężynową 20cm
Masło śmietankowe w misce i dodać cukier, aż mieszanina będzie lekka i puszysta
Jajka ubić i stopniowo dodawać do mieszanki masła, cały czas ubijając
Zagnieść mąkę, proszek do pieczenia i mleko, a następnie podzielić mieszaninę między 2 miski
Dodaj pastę z fasoli waniliowej do jednej miski i delikatnie wymieszać i dodać kakao w proszku do innych i złożyć aż połączone