Ciasto Czekoladowo-Orzechowe
Ten bezglutenowy przepis służy 24 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Jeśli masz serek philadelphia, półsłodka czekolada baker, mix ciasto Devil ' s food, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 681 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe, Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, oraz Chocolate Chip Peanut Butter Pound Cake w / Peanut Butter Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować ciasto ciasto i piec w 13x9-calowy patelni zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; ostudzić całkowicie.
Beat ser i cukier w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać masło orzechowe; dobrze wymieszać. Zmiksuj w 1 szklance chłodnego bicza; rozłóż na ciasto.
Roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Wymieszać z pozostałym chłodnym batem; rozłożyć na cieście. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.