Ciasto Czekoladowo-Miodowe

Ciasto Czekoladowo-Miodowe
Ciasto czekoladowo-miodowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Mieszanka betty rich & kremowy lukier czekoladowy, jajka, mielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowo-miodowe z polewą czekoladowo-miodową, 100% pełnoziarniste Czekoladowe Ciasto Cukiniowe z greckim jogurtem miodowo-czekoladowym Ganache, oraz Ciasto Czekoladowe Z Sosem Miodowo-Karmelowym I Polewą Czekoladową C.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray dno tylko 13x9-calowy patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, masło, jajka i śmietana z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut (ciasto będzie grube).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Rozłóż połowę ciasta na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
W małej misce, wymieszać brązowy cukier, pekan, chipsy czekoladowe i cynamon; posypać ciasto na patelni. Upuść pozostałe ciasto przez łyżki równomiernie na mieszaninie orzechów pekan; ostrożnie rozprowadzić na przykryciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PatelniaPatelnia
5
Piec 46 do 54 minut lub do góry sprężyny powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Poke góry ciepłe ciasto co 1/2 cala z widelcem z długimi zębami. Ostrożnie rozprowadzić lukier równomiernie i cienko na ciepłym cieście. Uruchom nóż wokół boków patelni poluzować ciasto. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn