Ciasto Czekoladowo-Miodowe
Ciasto czekoladowo-miodowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Mieszanka betty rich & kremowy lukier czekoladowy, jajka, mielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowo-miodowe z polewą czekoladowo-miodową, 100% pełnoziarniste Czekoladowe Ciasto Cukiniowe z greckim jogurtem miodowo-czekoladowym Ganache, oraz Ciasto Czekoladowe Z Sosem Miodowo-Karmelowym I Polewą Czekoladową C.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray dno tylko 13x9-calowy patelni.
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, masło, jajka i śmietana z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut (ciasto będzie grube).
Rozłóż połowę ciasta na patelni.
W małej misce, wymieszać brązowy cukier, pekan, chipsy czekoladowe i cynamon; posypać ciasto na patelni. Upuść pozostałe ciasto przez łyżki równomiernie na mieszaninie orzechów pekan; ostrożnie rozprowadzić na przykryciu.
Piec 46 do 54 minut lub do góry sprężyny powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Fajne 10 minut.
Poke góry ciepłe ciasto co 1/2 cala z widelcem z długimi zębami. Ostrożnie rozprowadzić lukier równomiernie i cienko na ciepłym cieście. Uruchom nóż wokół boków patelni poluzować ciasto. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny. Przechowywać luźno przykryte.