Biały tort weselny z malinowym nadzieniem

Biały tort weselny z malinowym nadzieniem
Biały tort weselny z nadzieniem malinowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 72. Jedna porcja zawiera 676 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Ślub. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka wanilii, skrócenie, betty mix ciasto, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biały tort weselny z malinowym nadzieniem, Babeczki na tort weselny migdałowy z nadzieniem malinowym, oraz Klasyczny Tort Weselny Z Nadzieniem Malinowym I Lukrem Maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. obficie nasmaruj DNA i boki każdej kwadratowej patelni z solidnym skróceniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Posypać mąką, aby pokryć Patelnie; dotknij, aby usunąć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Aby ciasto na 6-i 8-calowe patelnie, w dużej misce, pokonać 2 pudełka ciasto mix, 2 1/2 szklanki wody, 2/3 szklanki oleju i 6 białek z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Spread 2 1/4 filiżanki ciasto w 6-calowej patelni i 4 1/4 filiżanki ciasto w 8-calowej patelni. Przykryć pozostałe ciasto folią; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Umieść obie patelnie około 3 cali od siebie na środkowym stojaku piekarnika w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Piec 6-calowe ciasto 40 do 45 minut i 8-calowe ciasto 45 do 50 minut. Ciasto odbywa się, gdy wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta. Schłodzić w patelniach na stojakach chłodzących 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Usuń ciasta z patelni; umieść górne boki na stojakach chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
8
Aby ciasto na 12-calowy patelni, w dużej misce, beat 2 pudełka ciasto wymieszać, 2 1/2 szklanki wody, 2/3 szklanki oleju i 6 białek z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Dodać ciasto do ciasta odstawić w lodówce; wymieszać, aby połączyć.
10
Rozłóż 9 filiżanek ciasta równomiernie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Piec 12-calowe ciasto 50 do 60 minut. Ciasto odbywa się, gdy wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
12
Wyjmij ciasto z patelni; umieść górną stronę na stojaku chłodzącym. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
13
Każdy poziom składa się z 2 warstw ciasta. Aby wykonać kolejną warstwę 6 - i 8-calową, umyj i wysusz obie Patelnie. Przygotuj Patelnie ponownie zgodnie z zaleceniami w kroku
14
Wypełnij Patelnie zgodnie z Instrukcją w kroku
15
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami w kroku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
16
Umyć i wysuszyć 12-calową patelnię na ciasto. Przygotuj patelnię ponownie zgodnie z zaleceniami w kroku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
17
Dla drugiej warstwy, zrobić ciasto, wypełnić patelnię, piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami w krokach 4 i
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
18
Aby zrobić lukier, w dużej misce wymieszać 8 szklanek cukru pudru i 1 łyżkę proszku bezowego. Z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, ubić w 1 szklance skracania, 1/2 szklanki mleka, 2 łyżeczki wanilii i 1 łyżeczka ekstraktu migdałowego; ubić na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
19
Dodać dodatkowe mleko, 1 łyżka na raz, aby uzyskać konsystencję lukier do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
20
Przenieść lukier do innej dużej miski; przykryć folią. Dodać lukier zgodnie z zaleceniami 3 więcej razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
21
Aby zmontować ciasto, ząbkowanym nożem, odciąć kopulastą górną skorupę każdej warstwy ciasta, tworząc płaską powierzchnię. Ostrożnie zetrzyj okruchy z ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
22
Umieść około 1 łyżki lukru na tacy, gdzie pierwsza warstwa ciasta zostanie umieszczona, aby ciasto nie przesuwało się na tacy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
23
Umieść 1 (12-calową) warstwę, pociętą bokiem do góry, na tacy.
24
Umieść dużą okrągłą końcówkę dekoracyjną w ozdobnej torbie; wypełnij lukrem. Rury wokół górnej wewnętrznej krawędzi warstwy ciasta, tworząc grubą granicę lukier około 3/4 cala wysokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
25
Rozłóż 1 filiżankę maliny nadzienie na wierzchu ciasta wewnątrz granicy lukier. Wierzch z drugą 12-calową warstwą ciasta, wyciąć bok w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
26
W przypadku warstw 6-i 8-calowych zrób karton kwadratowy, aby umieścić poziomy ciasta, umieszczając dno patelni na tekturze; śledź wokół krawędzi patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
27
Wyciąć nożyczkami. Dla 6-calowy poziom, umieścić niewielką ilość lukier na środku placu tektury trzymać ciasto w miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
28
Umieść 6-calową warstwę ciasta, pociętą bokiem do góry, na tekturze. Rur lukier granicy wokół górnej krawędzi wewnątrz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
29
Rozprowadzić 1/4 szklanki maliny nadzienie na wierzchu ciasta wewnątrz granicy. Wierzch z pozostałą 6-calową warstwą ciasta, przyciąć bok w dół. Powtórz dla 8-calowej warstwy, używając 8-calowego kwadratu kartonowego, obu 8-calowych warstw ciasta i 1/2 szklanki nadzienia malinowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
30
Aby zmrozić 6-i 8-calowy poziom, wymieszać lukier. Używając dużej szpatułki, ostrożnie rozprowadź cienką warstwę lukru na bokach ciast, a następnie na wierzchu. Użyj szpatułki, aby popchnąć lukier, nigdy nie pozwalając szpatułce dotknąć ciasta. (Celem tej techniki jest uszczelnienie okruchów, aby ułatwić lukier ciasto.) Nałożyć drugą grubszą warstwę lukru na boki i wierzchołki ciast, rozprowadzając do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
31
W przypadku ułożonego ciasta, w którym poziomy są umieszczone bezpośrednio jeden na drugim, każdy poziom będzie musiał być obsługiwany przez kilka prętów kołkowych. Aby zaznaczyć, gdzie umieścić 8-calowy poziom na górze 12-calowej warstwy, środkowy 8-calowy patelnia do ciasta, odwrócony do góry nogami, na górze 12-calowej warstwy i delikatnie naciśnij, aby odcisk; usuń patelnię. Włóż 1 pręt kołkowy do środka 12-calowego poziomu, prosto w dół do tacy. Zaznacz pręt z dokładną wysokością poziomu; Usuń pręt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
32
Wytnij jeszcze 7 prętów na zaznaczoną długość. Włóż pręty do 12-calowego ciasta, rozstaw równomiernie 1 1/2 cala od siebie w nadrukowanym konturze na 12-calowym poziomie.
33
Miejsce na 12.
34
Zaznacz 8-calowy poziom z nadrukiem 6-calowej patelni na ciasto; usuń patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
35
Wytnij i włóż 8 prętów kołkowych dla warstwy 8 cali zgodnie z Instrukcją w Kroku 1
36
Najwyższy poziom 8-calowy z 6-calowym poziomem.
37
Użyj pozostałego lukier do dekoracji ciasta zgodnie z życzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
38
Dodaj królewskie kwiaty lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia1
Magazyn