Przepis na zupę weselną można zrobić w około 45 minut. Za $4.49 za porcję, ten przepis okładki 34% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 74g białka, 22g tłuszczu i w sumie 667 kalorii. Mieszanka młodego szpinaku, tymianku, oleju canolan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 65%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Zupa Weselna, Włoska Zupa Weselna, oraz Włoska Zupa Weselna.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj jajko, 1/4 szklanki cebuli i bułkę tartą. Rozdrobnij indyka na mieszankę i dobrze wymieszaj. Uformuj w 1 cal. jaja. Na dużej patelni zrumienić klopsiki na oleju, aż przestaną być różowe; odcedzić i odstawić.