Ciasto czekoladowe z lukrem z brązowego cukru

Ciasto czekoladowe z lukrem z brązowego cukru
Ciasto czekoladowe arkusz z brązowym lukrem cukru może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 82 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka brązowego cukru, cukru pudru, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Jedna miska ciasto czekoladowe z brązowym lukrem cukrowym, Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem, oraz Ciasto nadziewane truskawkami z lukrem z brązowego cukru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec zgodnie z zaleceniami na pudełku na patelnię 13x9 cali. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Tymczasem w rondlu 2-quart roztopić masło na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować i mieszać 2 minuty. Wymieszać z mlekiem; powrócić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
7
Zdjąć z ognia. Chłodny do letniego, około 30 minut.
8
Stopniowo wymieszać cukier puder do mieszanki cukru brązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Brązowy CukierBrązowy Cukier
9
Umieść rondel lukier w misce z zimną wodą; ubić łyżką, aż gładkie i spreadable. Jeśli lukier staje się zbyt sztywny, mieszaj dodatkowe mleko, 1 łyżeczkę na raz lub podgrzewaj na małym ogniu, stale mieszając. Ciasto z mrozem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Posypać równomiernie orzechami nerkowca i orzechami pekan. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn