Ciasto Czekoladowe Polane Czekoladą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta czekoladowego z glazurą. Ten przepis służy 16. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz jajka, pudding czekoladowy instant Fudge i ciasto napełniania mix, mleko czekoladowe, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowe Polane Czekoladą, Ciasto Polane Czekoladą, oraz Tort Czekoladowy Glazurowany.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Obficie smarować i lekko mąki 12-cup karbowany tube ciasto pan, lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce wymieszać ciasto wymieszać, mleko czekoladowe, masło, jajka, śmietanę i suchy budyń wymieszać łyżką, aż dobrze wymieszać (ciasto będzie bardzo grube). Wymieszać z czekoladą. Łyżka do patelni.
Piec 56 do 64 minut lub do góry sprężyny powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Ostudzić 10 minut na patelni. Odwróć patelnię do góry nogami na stojak chłodzący lub żaroodporną płytę do serwowania; usuń patelnię. Ochłodzić całkowicie, około 2 godzin.
W rondlu 1-quart, składniki glazury ciepła na małym ogniu, często mieszając, aż kawałki czekolady są stopione i mieszanina jest gładka.
Mżawka nad ciastem. Przechowywać luźno przykryte.