Filet Z Soli W Białym Winie
Filet z soli w białym winie to pescatarian danie główne. Na 41,41 zł / porcja, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 2325 kalorii, 229g białka, oraz 126 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka zielonej cebuli, pietruszka, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filety z soli w białym winie, Filet z podeszwy Mykonos, oraz Filet z soli Florentyny.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.Filety umyć i osuszyć, doprawić solą i pieprzem.Filety ułożyć w maślanym naczyniu do pieczenia w jednej warstwie i posypać zieloną cebulą, roztopionym masłem, winem, pasztecikiem, tymiankiem i liśćmi laurowymi.Przykryć natłuszczonym papierem skierowanym w dół, następnie przykryć naczynie i piec 20 minut.Ostrożnie wyjąć filety z naczynia do pieczenia.Soki z patelni przecedzić do małego rondla, dodać 1 łyżkę masła i rozpuścić.Zmiksować w mące, dodać śmietanę i gotować 4 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.