Podeszwa mojej mamy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pudełko z przepisami dania głównego. Ten przepis służy 1. Na 48,56 zł / porcja, ten przepis okładki 86% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 4358 kalorii, 283g białka, oraz 313g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz pod ręką sól, pietruszkę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hiszpański ryż mamy, Najlepsze babeczki z cukinią mamy, oraz Najlepszy Meat Loaf mojej mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrobić Hollandaise: w podwójnej górze kotła z trzepaczką drucianą, lekko ubić żółtka. Powoli ubić w roztopionym maśle. Gotować, mieszając, nad gorącą wodą (woda w bazie nie powinna dotykać górnej patelni) tylko do zgęstnienia.
Mieszanina będzie się skrzepnąć, jeśli gotowane zbyt długo.
3
Śmietanę ubić do sosu. Stopniowo ubić sok z cytryny i 1/4 łyżeczki soli. Beat aż tak gęsty jak majonez. Odstawić do ostygnięcia.Rozgrzej piekarnik do 177°. delikatnie spłucz filety i osusz papierowymi ręcznikami.
Delikatnie usuń wykałaczki; ryba jest krucha. Odcedzić wywar rybny, zastrzegając 1 1/4 szklanki płynu.3 łyżki masła rozpuścić w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado Ryb
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat Masła
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Zdjąć z ognia. Wymieszać z mąką i dash cayenne, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać w bulionie rybnym i doprowadzić do wrzenia, mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty. Wymieszać z jasnym kremem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasny Krem
Stado Ryb
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
12
Polej rybę.Zwiększyć temperaturę pieca do pieczenia.Roztopić pozostałe 2 łyżki masła i podsmażyć grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.