Panko-crusted Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą
Panko-crusted Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Na 28,42 zł / porcja, ten przepis okładki 88% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 3596 kalorii, 190g białka, oraz 201g tłuszczu. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jeśli masz czosnek, chili w proszku, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest dobre. Spróbuj Panko-Crusted Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą, Panko Crusted Petrale Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą, oraz Panko-Crusted dorsz z pomidorowo-bazyliowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj mąkę, chili w proszku, 1 łyżkę soli i 1 łyżeczkę pieprzu. Line up 3 Jak wielkości naczynia do pieczenia lub płytkie miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Ubić jajka w drugim naczyniu. W trzecim naczyniu umieść bułkę tartą. Do chleba filety rybne, płaszcz z mieszaniny mąki, zanurzyć w jajkach, a następnie płaszcz z bułki tartej. Odstawić na półmisek lub do pieczenia tray.In 12-calowa patelnia nieprzywierająca, podgrzać 1/3 szklanki oleju na dużym ogniu.
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Dodać połowę filetów, gotować około 2 protokół lub aż lekko rumiane i chrupiące. Obróć rybę; gotuj drugą stronę około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Zdjąć z patelni do rozgrzanego półmisek, przykryć, aby utrzymać ciepło. Ugotować Pozostałe filety, w razie potrzeby dodając więcej oleju. Pozostałe ugotowane filety przenieść na półmisek, przykryć, aby były gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj bazylii; gotować i mieszać 2 protokół chrupiące. Wrzucić skórkę pomarańczową.Ułóż filety na półmisku lub pojedynczych talerzach, wierzch z mieszanką bazylii, czosnku i pomarańczy.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.