Ciasto Cytrynowo-Budyniowe
Ciasto cytrynowy Pudding może być tylko deser szukasz. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. Mieszanka jaj, olej roślinny, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Cytrynowo-Budyniowe, Ciasto Cytrynowo-Budyniowe, oraz Ciasto Cytrynowo-Budyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 13x9-calowy patelni z gotowania sprayu (nie używaj ciemny lub nonstick patelni). W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej, Skórka z cytryny i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wlać do patelni; odstawić.
W średniej misce, ubić pudding wymieszać i mleka z trzepaczką lub łyżką 1 do 2 minut lub do gładkiej.
Mżawka budyń nad ciasto w ciągu 1/2 cala krawędzi patelni.
Piec 55 do 60 minut lub aż głęboki złoty kolor i krawędzie odciągnąć od boków patelni. Fajne 20 minut. Wierzch ciasta będzie miał nieregularną powierzchnię.
Łyżka ciepłego ciasta budyniowego, od góry do dołu, do misek; wierzch z bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce.