Ciasto Cytrynowe Bezowe Nadzienie

Ciasto Cytrynowe Bezowe Nadzienie
Nadzienie ciasto cytrynowe bezy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, sól, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, oraz Tort Genoise Z Nadzieniem Boysenberry I Włoską Bezą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ubić w ciężkim, nonaluminum, średnim rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
W misce ubić żółtka, mleko i sok z cytryny; na średnim ogniu ubić miksturę cukru. Doprowadzić do wrzenia i gotować, stale ubijając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć patelnię z ognia; wymieszać z masłem, skórką z cytryny i ekstraktem z wanilii, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn