Ciasto Crust

Ciasto Crust
Ciasto skorupa może być tylko skorupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Ten wegański przepis służy 8 i kosztuje 8 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, skracanie warzyw, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 11%. Spróbuj Prosta Skórka Z Ciasta, Zawsze idealne ciasto lub ciasto, oraz Ciasto dyniowe z cieście orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć 1/4 szklanki mąki, wody z lodem i octu, mieszając trzepaczką aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
OcetOcet
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wymieszać 3/4 szklanki mąki, cukru i soli w misce; pokroić na skrócenie blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina przypomina grubą mączkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać zawiesinę; wrzucić widelcem, aż mieszanina mąki będzie wilgotna. Delikatnie wciśnij mieszankę w 4-calowy okrąg na wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; przykryj dodatkową folią z tworzywa sztucznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 12-calowe koło; zamrozić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
7
Usuń 1 arkusz folii z tworzywa sztucznego; odstawić na 1 minutę lub do giętkości. Dopasuj ciasto, zawijaj plastikową stroną do góry, do 9-calowej płyty ciasta lub 9-calowej okrągłej wyjmowanej patelni z dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Forma TartaForma Tarta
8
Zdejmij folię. Docisnąć ciasto do dna i boków patelni. Wchodzisz krawędzie pod lub flet dekoracyjnie. Dno ciasta wyłożyć kawałkiem folii; ułożyć ciężarki na folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
9
Piec w 400 przez 20 minut lub do krawędzi jest lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć ciężarki do ciasta i folię; schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Odmiana robota kuchennego: Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
12
Lekko łyżka 1 szklanki mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
13
Umieść mąkę, cukier i sól w robocie kuchennym; pulsuj 2 razy lub do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
14
Dodać skrócenie; impuls 10 razy lub do momentu połączenia mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
15
Dodaj wodę z lodem i ocet przez zsyp żywności, pulsując tylko do momentu połączenia (mieszanina nie utworzy kulki). Delikatnie wciśnij mieszankę w 4-calowy okrąg na wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; przykryj dodatkową folią z tworzywa sztucznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
OcetOcet
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
16
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 12-calowe koło; zamrozić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
17
Usuń 1 arkusz folii z tworzywa sztucznego; odstawić na 1 minutę lub do giętkości. Dopasuj ciasto do 9-calowej płyty ciasta lub 9-calowej okrągłej wyjmowanej patelni z dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Forma TartaForma Tarta
18
Usuń górny arkusz folii. Docisnąć ciasto do dna i boków patelni. Wchodzisz krawędzie pod lub flet dekoracyjnie. Ułóż ciężarki ciasta na kawałku folii w dolnej części ciasta; piec w 400 przez 20 minut lub aż krawędź jest lekko rumiany.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
19
Wyjąć ciężarki do ciasta i folię; schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn