Ciasto buraczano-czekoladowe
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do twojego pudełka z przepisami, ciasto z buraków i czekolady może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 588 kalorii, 9g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 910 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga buraków, oleju słonecznikowego,śmietany i czekolady. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Z Burakami, Ciasto Czekoladowe Z Burakami, oraz Eggless chocolate & beetroot Blitz & bake cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Buraki przełożyć do malaksera i zmiksować, aż zostaną posiekane.
Dodać szczyptę soli i resztę składników, z wyjątkiem oleju i czekolady. Po całkowitym wymieszaniu (może być konieczne zeskrobanie boków raz lub dwa razy), dodaj olej w stałym strumieniu, tak jakbyś robił majonez.
Po dodaniu całego oleju wymieszać z czekoladą, a następnie wymieszać do wyłożonej 900 g bochenka. Gotować przez 1 godzinę, aż wstawiony szaszłyk wyjdzie praktycznie czysty. pozostawić bochenek do ostygnięcia na stojaku.
Podawać w plastrach z crme frache lub skrzepłą śmietaną.