Ciasto Buraczane Bundt

Ciasto Buraczane Bundt
Ciasto buraczane Bundt jest bezmleczne przepis z 16 porcjami. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka proszku do pieczenia, puréed buraki, nondairy półsłodkie czekoladowe chipsy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Buraczane Bundt, Red Devil Beet Bundt Cake, oraz Prawdziwie Zdrowe Ciasto Czekoladowo-Buraczane Bundt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191° (190 ° C lub gaz mark 5)i lekko naoliwiaj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać śmietanę z olejem i brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KremKrem
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodać buraki, roztopione kawałki czekolady i wanilii, i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
WaniliaWanilia
BurakBurak
4
W osobnej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodaj do mokrej mieszanki buraków i mieszaj, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
6
Wlać do przygotowanej patelni Bundt i piec przez 45 minut, lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Schłodzić na patelni przez 10 minut przed wyjęciem do stojaka z drutu. Całkowicie fajne. Przed podaniem polej cukrem cukierniczym i w razie potrzeby polej borówkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
8
Porada Współczujących Kucharzy
9
1/4 szklanki (55 g) przecieranych buraków (lub przecieru czwartego buraka) należy zarezerwować, aby uzyskać czerwono-różowy lukier lub ganache, używając cukru cukierniczego i masła niegazowanego, takiego jak Earth Balance. W przypadku ganaszu użyj wody, w której ugotowałeś buraki, aby rozrzedzić polewę. Na lukier, puchnąć za pomocą miksera ręcznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Masło NondairyMasło Nondairy
LukierLukier
BurakBurak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
10
Wegański Stół
11
Z wegańskiego stołu: 200 niezapomnianych przepisów na rozrywkę dla każdego gościa przy każdej okazji Colleen Patrick-Goudreau. Copyright © 2009 by Colleen Patrick-Goudreau. Fotografia kulinarna Glenn Scott Photography. Używany za zgodą Fair Wind Press.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn